Over mij

Mijn naam is Emma Folbert maar wie ben ik nou echt? Enthousiast over grafische ontwerpen, fan van fotografie en reizen. Ik vind het erg leuk om designs te maken, inspiratie haal ik dan ook uit alledaagse dingen en social media. Duurzaamheid en maatschappelijke projecten zijn voor mij van waarde. Je kunt namelijk wel een leuk product maken, maar voor mij is het belangrijk dat het meer dan dat is. Ontwerpen speciaal gemaakt op wensen van de gebruiker vind ik geweldig. Het is belangrijk om mensen hun waardes en pijnpunten te achterhalen om een geschikt product te creƫren. De buitenlucht is als een uitlaatklep voor mij die ik vaak door de lens van de camera vastleg. 21 jaren levenservaring maar nog lang niet uitgeleerd. Inmiddels ben ik een beginnende ontwerper die dol is op nieuwe dingen ontdekken waardoor ik elke dag nieuwe dingen leer en mijzelf blijf uitdagen. Vaak ben ik in regio Delft en Zwolle te vinden.

Mijn skills

Ik vind het erg leuk om met grafische software bezig te zijn. Mijn specialiteiten liggen bij Indesign, Figma, Miro en Illustrator. Ook heb ik een creatieve mind en ben ik een harde werker die het team gemotiveerd en op de hoogte houdt. Nieuwe dingen uitproberen vind ik leuk en uitdagend zodat ik mijn kennis blijf vergroten. Je kunt mij zowel individueel als in groepsverband inzetten. En daarnaast ben ik een goede luisteraar. Graag wil ik autenticiteit en betrouwbaarheid uitstralen en daarom zijn alle afbeeldingen op deze site ook zelf gemaakt. Tijdens mijn afstudeerstage wil ik aan een betekenisvolle opdracht werken waarbij ik deze skills kan toepassen.

Andere kwaliteiten:

  • Oog voor detail
  • Analytisch
  • Punctueel

Werkervaring

Tijdens mijn derdejaars meeloop stage heb ik bij HLO branding gewerkt als UX designer. Hier ben ik op persoonlijk gebied erg gegroeid en heb ik voor verschillende klanten mogen werken. Hun eigen website heb ik ook verbeterd. Mijn eerste baan was bij de Albert Heijn waar ik mijzelf heb ontwikkeld en uitgedaagd door op elke afdeling te hebben gewerkt. Vervolgens ben ik in een verzorgingshuis gaan werken met dementerende ouderen, het geeft mij voldoening om mensen te helpen en hun leven een stukje gemakkelijker te maken. Het is fijn om waardering te krijgen en ik werk hier inmiddels al een tijdje. Hier heb ik ook het communicatie team opgestart van locatie Stefanna van zorginstelling Pieter Van Foreest. We maken verschillende soorten video's om de positiviteit te vergroten binnen de locatie.